Morfose Çift Fazlı Kinoa & Kenevir Kondisyoner

Zengin bir mineral kaynağı olan Kinoa Özleri saç ve saç derisindeki nemin tutulmasına yardımcı olur. Saç derisi onarımı sağlayarak kepek oluşumunun önlenmesini destekler.

Formülündeki Kenevir Tohumu Ekstraktı ile saç derisini besler. Saçın daha sağlıklı ve parlak uzamasını destekler. Isı ve çevresel faktörlere karşı saç yapısının korunmasını sağlar.

Kategoriler: ,
Markalar: MORFOSE

Morfose Çift Fazlı Kinoa & Kenevir Kondisyoner Nasıl Kullanılır?

Kullanmadan önce iyice çalkalayınız. Nemli saça eşit bir şekilde sıkınız ve tarak ile dağıtınız. Durulamadan dilediğiniz gibi şekillendiriniz. Ekstra parlaklık katmak için kuru saça uygulayabilirsiniz. Günlük kullanıma uygundur.

Morfose Çift Fazlı Kinoa & Kenevir Kondisyoner İçeriği

Aqua, Cyclopentasiloxane, Amodimethicone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polyquaternium-6, Cannabis Sativa Seed Extract, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Trideceth-12, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Sodium Chloride, Cetrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Chlorphenesin, Caprylyl Glycol, Didecyldimonium Chloride, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Dimethyl Phenethyl Acetate, Hexamethylindanopyran, Hydroxycitronellal, Linalool, Linalyl Acetate, Rose Ketones, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, CI 42090, CI 19140.